Agencja Rozwoju Przemysłu S.A. – oferta w ramach Tarczy Antykryzysowej

23.12.2020

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny, Koordynator Lubelskiego Klastra Ekoenergetycznego podjęła współpracę z Centrum Obsługi Przedsiębiorców utworzonym przez Agencję Rozwoju Przemysłu S.A. w Lublinie w zakresie wzajemnej promocji oferty usług dla przedsiębiorców.  Celem Oddziału jest wspieranie lokalnych przedsiębiorców w dynamicznym rozwoju ich biznesu. Przedsiębiorcy mogą skorzystać z pomocy ekspertów przy wyborze produktów finansowych dostosowanych do ich potrzeb.  Na przedsiębiorców czekają pożyczki, leasing, pomoc w działalności proeksportowej oraz przede wszystkim produkty finansowe oferowane w ramach Tarczy Antykryzysowej, które stanowią pomoc dla firm w dobie pandemii koronawirusa. Produkty w ramach programu Tarcza Antykryzysowa obejmują  leasing operacyjny z karencją w spłacie dla klientów sektora transportu drogowego, pożyczkę obrotową na finansowanie deficytu w kapitale obrotowym oraz pożyczkę obrotową finansującą wypłatę wynagrodzeń w sektorze MŚP.

Centrum Obsługi Przedsiębiorców mieści się przy ul. Spokojnej 2 w Lublinie. Osoby do kontaktu: Dyrektor Beata Janczak (beata.janczak@arp.pl, (+ 48) 539 533 275), Eksperci: Aldona Limek (aldona.limek@arp.pl, 539 533 271) i Anna Sapieja (anna.sapieja@arp.pl, 509 509 109).

Szczegółowe informacje o produktach w ramach Tarczy Antykryzysowej.